top of page
a streetfood restaurant
a streetfood restaurant
a streetfood restaurant

BOKA CATERING

VANLIGA FRÅGOR

 • Vi tar inget betalt för att hyra lokalen, men har däremot en minidebitering på 10,000kr, mat inkluderad. Exemplel, 50 personer à 250kr.

 • Självklart löser vi all typ av specialkost utan extra kostnad. Skriv gärna med det i er förfrågan så återkommer vi med ett passande förslag.

 • Vi löser catering till ditt evenemang, stort som litet - alltid med fri utklörning.

  Vi har vår fasta streetfood meny men om annat önskas kan vi självklart kika på alternativ som passar just dig. Gäller Borås och Stockholm. 

 • Vi älskar att husera företag, födelsedagar, kickoffer, studentsittningar!

   

  Det har spelats LP skivor, det har dansats på borden och mer därtill! Vi gör specialgrejer, dukar upp streetfood bufféer, blandar groggar och cocktails. Lokalen rymmer ca 150personer 🥂

   

  Så vill du styra en födelsedagsfest? En fest för polarna? Studenten? Tema fest? Kickoff för företaget?Alternativen är många och vi är här för dig för vad du än vill ha för fest, vi har lokal med fulla rättigheter och kan smycka den precis hur du vill! 💥🎉🥂

VANLIGA FRÅGOR

Vi är passionerade när det kommer till catering! Det är vår grej att anpassa oss efter dina önskemål, oavsett utmaning. Vår erfarenhet sträcker sig från eleganta fyra dagars mingel i snygga designkontor till en uppflammad Taco&Tequila kväll för 500 personer under en intensiv after-ski. Att omfamna livets och caterings alla aspekter med entusiasm är vår specialitet.

bottom of page