Om oss

 

Streetfood lagad från grunden

Mat är vår passion och vi vill alltid erbjuda dig den bästa tänkbara matupplevelsen, inspirerad av modern streetfood från jordens alla hörn. Vår meny är modern, uppdaterad och alltid av högsta kvalitet.

På Favo är vi måna om att ha full koll på vad vi serverar och undviker därför halvfabrikat så långt det är möjligt. Vårt bröd kommer från lokala bagerier, och vi väljer helst närproducerade råvaror som vi tillreder själva i våra restauranger eller i våra produktionskök.

 

Vill du veta mer och ta del av våra recept?

Kolla vår hemsida under www.favo.se/meny

 

Alltid fri leverans

Favo är ett restaurangkoncept designat för leverans. Hem till dörren, jobbet, skolan eller var du än befinner dig. Vår serveringspersonal – vi kallar dem Drivers – serverar dig maten där du är med hjälp av miljövänliga, eldrivna fordon. Detta är kärnan i vår verksamhet och därför ingår alltid leveranskostnaden i priset du betalar för maten.

Serverat på schyssta villkor

Alla som jobbar hos oss på Favo är våra nyckelspelare i arbetet med att producera och leverera maten till dig

– var du än är. Vi vet att vi skapar en bättre upplevelse för våra kunder genom att vi månar om vår personal och får dem att trivas. Därför har vi ända sedan starten haft ambitionen att skapa Sveriges bästa och roligaste arbetsplats.

Vi är medlemmar i Visita och erbjuder alla Favo-anställda schyssta arbetsvillkor, anställningstrygghet och kollektivavtal. Smart, hållbart och självklart!

För en hållbar framtid

På Favo förstår vi att livsmedelskedjan har en stor inverkan på hur vår planet mår, och att vi alla har ett ansvar för att skapa en bättre framtid. Därför samarbetar vi med handplockade leverantörer och producenter som delar våra värderingar och vårt synsätt, och därför introducerar vi hela tiden fler växtbaserade favoriter till vår meny. Vi har också högt uppsatta mål för att optimera hållbarheten i våra förpackningar, och – inte minst – för att kunna minimera vårt matavfall. För 2020 har vi satt som klimatmål att 50% av

alla våra sålda rätter ska vara klimatsmarta! 

 

Besök gärna vår samarbetspartner Klimato.se för att se hur vi tillsammans arbetar för en hållbarare framtid! 

ADRESS

Borås

Torggatan 31

50334 Borås

Stockholm

Karlavägen 110

115 31 Stockholm

Coming soon!

Hägersten

Vasastan

Malmö

KONTAKT

 

Pågående beställning

Borås 033 13 30 43

Östermalm 0735 45 15 18

Hägersten 0760 95 65 78

 

Catering och event 

Tobias@favo.se

Övriga ärenden

Hello@favo.se

Inköp- och konceptansvarig

Viktor@favo.se

ÖPPETTIDER

 

Måndag-Fredag

11.00-14.00

17.00-21.00

Lördag-Söndag

12.00-14.00

17.00-21.00

NYHETSBREV!